top of page
79-Leen-Van-de-Sande_Branding-fotografie (80)_edited_edited.jpg

Welkom

Mijn naam is Martine en ik ben verheugd dat je hier bent.

Ik heb eerst jarenlange ervaring opgedaan als art director in een reclamebureau en heb daarna gewerkt als agent in de decoratie. Daarna besloot ik terug naar school te gaan en Beeldhouwkunst te gaan studeren aan de academie van Arendonk.

 

Inmiddels ben ik in 2021 afgestudeerd en heb ik mijn passie gevonden. Mijn sculpturen weerspiegelen mijn levensverhaal en manier van denken. Ik probeer mijn gevoelens op een sobere en subtiele manier in mijn werk te verwerken. Op mijn Instagram account @mdb_sculpture kun je mijn werk terug vinden en zoals in mijn workshop draait het vaak om textuur, puurheid en imperfectie.

Naast het creëren van sculpturen heb ik ook een aantal jaar lesgegeven als vrijwilliger bij Kunst+, een atelier voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Dit was en blijft een prachtig project, ik ben zeer blij dat ik er deel van heb mogen uitmaken.

Vandaag volg ik nog steeds lessen omdat ik altijd blijf zoeken en experimenteren, waardoor ik dagelijks bijleer. Het creatieproces geeft me een enorm rustgevend en inspirerend gevoel. En omdat ik meer wil halen uit deze passie, wil ik deze graag delen met jullie in een ontspannen sfeer.

Ik werk graag met volwassenen omdat het voor hen een ideale uitlaatklep is om tot rust te komen en even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Maar ik geef ook graag workshops aan kinderen, omdat ze zo boeiend en spontaan zijn. Zoals Picasso ooit zei : “Ieder kind is een kunstenaar, de moeilijkheid is er één te blijven als je groot wordt” 

Ik kijk er naar uit om jullie te kunnen begeleiden en er samen iets moois van te maken.

90-Leen-Van-de-Sande_Branding-fotografie (91)_edited.png
bottom of page